понедельник, 7 сентября 2020 г.

Гарна новина від AVA Laboratorium

Привіт друзі! Робочий тиждень починається з хорошої новини, якою поспішаю поділитися! З 7 Вересня 2020 року всі ціни на натуральну та органічну косметику  AVA Laboratorium знижені!

покупки, AVA Laboratorium, уход, профессиональная косметика, shopping, польская косметика

Дорогі клієнти!
З 2014 року ми є ексклюзивним дистриб’ютором косметики AVA Laboratorium в Україні та завжди надаємо сервісне обслуговування, дбаємо про інтереси кожного клієнта, безкоштовно надаємо більш, ніж вичерпні, професійні консультації.

Звісно, ціна косметики не найостанніший важливий пункт при виборі косметики або у статті витрат вже на улюблений бренд. Саме тому, ми завжди і постійно докладаємо максимум зусиль, щоб надати для України максимально низьку ціну.

У Березні 2018 року ми вже знижували ціни, не дивлячись  на високий курс валют, а також економічно-кризову ситуацію в країні, ми змогли знизити ціни і жодного разу після того не підвищили їх!  

Завдяки плідній довготривалій співпраці та проведеним переговорам із виробником на сьогоднішній день ми знову маємо можливість забезпечити Україні іще нижчі ціни!

Із величезною радістю повідомляємо Вам, що з 7 Вересня 2020 року всі ціни на весь асортимент косметики AVA Laboratorium суттєво знижені!  

покупки, AVA Laboratorium, уход, профессиональная косметика, shopping, польская косметика

Справжній  оригінал косметики AVA Laboratorium завжди із голограмою та унікальним кодом під скретч-стрічкою!

Дякуємо Вам за довіру!  

З повагою, Кравченко Надія Володимирівна
Генеральний Директор компанії 
  
За покупками: ava-ukraine.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий