понедельник, 6 сентября 2021 г.

Патчі для очей - Eye patch - Патчи для глаз

 Всім привіт! Сьогодні хочу обговорити тему догляду за областю навколо очей за допомогою патчів. Дивна річ, але окремо про патчі ніколи не розповідала в блозі. Хоча догляду за ніжною шкірою навколо очей я завжди приділяю багато уваги як в житті так і багато пишу в блозі по цій темі. Виправляюся. 

anti-age, notino.ua, маска для лица, уход за лицом, крем для век, eye patch

Патчі для очей - це як звичні нам маски для обличчя. Вони можуть бути з гідрогелю, нетканого матеріалу або з мікроголками. Ще звертаю вашу увагу на такий чудовий продукт, як маска для області навколо очей в форматі крему. Різниця між щоденним доглядом і патчами/масками - в концентрації корисних компонентів і швидший, експрес ефект і sos-допомога для вирішення проблем.


anti-age, notino.ua, маска для лица, уход за лицом, крем для век, eye patch

Для чого взагалі патчі? Мені без патчів обходитися складно. Вони виразно допомагають швидко відновити гарний зовнішній вигляд шкіри. Додають гладкість за рахунок більш потужного зволоження і живлення, ніж щоденний крем. Патчі дозволяють виглядати і відчувати себе на всі 100 відсотків, навіть якщо напередодні був стрес, недосипання або погане самопочуття. У поїздках або перед важливими подіями - зручний формат і миттєвий результат.

Влітку до всіх негативних факторів додається сонце. А жителі великих міст стикаються з проблемою забрудненого повітря. Все це також негативно впливає на організм, шкіру тіла і обличчя, і особливо на тонку шкіру області навколо очей. Патчі, при регулярному використанні, дають більш потужний догляд, а значить і більш помітний результат.

anti-age, notino.ua, маска для лица, уход за лицом, крем для век, eye patch

Пара слів про технічний використанні патчів. Як все маски - патчі потрібно наносити на очищену шкіру. Якщо ви хочете отримати ефект від зморшок - клейте патчі широкою стороною до вух. Якщо хочете позбутися від набряків - широкою стороною до носа. Але зараз чимало торгових марок роблять патчі рівної форми, так що не потрібно про це навіть замислюватися. Не намагайтеся клеїти патчі близько до війкового краю. Як і крем для області навколо очей - патчі варто використовувати по орбітальної кісточці. Патчі багатофункціональні, їх можна використовувати не лише під очима, але й посунути вниз на щоки, лінію носа та рота.

Патчі - це відмінна паличка-виручалочка для всіх, кому необхідно позбутися від набряків вранці - просто підберіть відповідні патчі. А ще багато видів патчів містять відбілюючи компоненти, що дозволяють освітлити шкіру в області під очима. Часто синюватий відтінок викликаний близьким розташуванням кровоносних судин до поверхні шкіри. Патчі дозволяють вирівняти відтінок за рахунок ущільнення шкіри, живлення та зволоження. Головне при виборі патчів орієнтуватися на потреби вашої шкіри в даний момент і на вирішення конкретних завдань.

anti-age, notino.ua, маска для лица, уход за лицом, крем для век, eye patch

*Промо-фото: notino.ua

Мені однаково комфортно використовувати всі види патчів. Гідрогелеві дають миттєвий зволожуючий ефект. Влітку їх особливо приємно використовувати в холодному вигляді. Перед застосуванням досить покласти в холодильник або потримати кілька секунд під струменем холодної води. Освіжають, бадьорять і навіть прискорюють процес прокидання з ранку! Патчі з нетканого матеріалу - базовий надійний догляд від зморшок і втомленого вигляду шкіри. Розгладжують поверхню шкіри за рахунок живлення і наявності антивікових компонентів. Патчі з мікро голками - цікавий формат! Пробувала всього пару раз, але поки не зрозуміла, наскільки мені комфортно з ними. Потрібно повторити.

А які види патчів використовуєте ви в своїй рутині? Є улюблені види і марки - виробники? Поділіться, будь ласка, враженнями. Всім краси і комфорту, друзі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий