пятница, 28 октября 2022 г.

iHerb Shopping October 2022

 Всім привіт! Поки вирішила в блозі писати лише таки пости, в яких будуть активні посилання, котрі не можливо розмістить в Інсті. Тож - до вашої уваги чергова порція моїх закупівель з iHerb. 

Восени придбала чергову порцію вітамінів, та і про смаколики не забула. Ця закупівля на дві родини - нам з чоловіком та батькам. Любимо ми велики пакунки, бо вигідно! Дуже багато товарів, то повторні придбання, постійність то наше все. Дивиться!




Про вітаміни та БАДи багато казати не буду, як завжди. Корисни посилання - клік на назву. Перед вживанням - порадьтесь зі своїм лікарем!

California Gold Nutrition, Gold C, вітамін С, 1000 мг.

Swanson, екстракт чорної бузини.

21st Century, цитрат цинку, 50 мг.


Starwest Botanicals, Organic Gunpowder Green Tea, 453.6 г. Чистий зелений чай якій дуже люблять наши батьки. Нічого зайвого, ніякого пилу та гілочок. Тільки чайне листя. Постійна покупка.


Frontier Co-Op, Ground Non-Sulfited Ginger Root, 453 г. Чистий порошок імбиру, дуже якісний та вже такий звичний во всіх стравах. Постійна покупка.


Organic Traditions, молотая куркума, 200 г. Це також постійна покупка - для батьків. Якість гарна, ціна помірна. Я не люблю, так що за смак нічого не знаю.


Eden Foods, органічне гарбузове насіння, сухого смаження, 113 г. Насіння зі спеціями та без них - на усі смаки. Якщо б були пакунки по 1 кг - я би також купила 4 пачки! Дуже-дуже любимо. Дякую тому з коллег, хто колись купив, та розказав про них. Не пам'ятаю, хто то був, але засилаю вам велику дяку ментально!


Трохи ніби то б'юті контенту. Постійно купляю антиперспіранти від Arm & Hammer та Secret. Обираю, які на сайті зі знижками. В цей випадок було вигідне купити Secret пакунком у 2 одиниці, з ароматом пудри. Мають не надлишкову віддушку, тож не перевантажують мій чутливий ніс. А от Arm & Hammer різні, Активний спорт та без аромату. Всі ці антиперспіранти гарно виконуюсь функції захисту, але всі ці стіки білого кольору, бруднять темний одяг, але після прання не залишаються. 

Some By Mi, AHA, BHA, PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream, 30 мл. рем точкової дії, поки не пробувала, але завжди маю такий в своему арсеналі.


Актуальні знижки:

💥Якщо пост вам корисний, додайте у кошику на iHerb мій реферальний код при оформленні замовлення: AXF2816. Він дасть вам знижку 5% і всі покупки будуть ще приємнішими!

💥 Зараз діють знижки до -60% на косметичні засоби - тут. З дуже цікавих брендів зараз зі знижками деякі позіції від Biore.

💥 У розділі Суперціна дуже приємні ціни, знижки до -70%.

💥У розділі Пробних товарів, можна купити тільки 1 найменування, але за дуже вигідною ціною.

💥 Новинки магазину представлені у цьому розділі. Ціни super!

💥 Кращі пропозиції за категоріями на сайті прямо зараз тут.

💥 Знижка 10% на замовлення від $60 VALUE60

💥 Введіть усі доступні коди по черзі, iHerb сам порахує найвигідніше комбо!

💥 Безкоштовна доставка в Україну в разі замовлення на суму від $55

Що із моїх покупок пробували? А що найбільше зацікавило? Дякую за увагу! Приємного шопінгу! Дуже дякую, що витримали цей величезний пост моєї не ідеальною українською. Тримаймося! Слава ЗСУ!

P.S. якщо у вас не відкривається форма коментарів, "дякую" Дискусу, приберіть в адресному рядку s з https і натисніть Enter.

Комментариев нет:

Отправить комментарий