пятница, 11 ноября 2022 г.

Порожні банки за жовтень 2022

 Всім привіт! Чергові банки, що спорожніли, до вашої уваги. Про регулярність постів зараз і не йдеться. Пишу скоріше для себе, щоб знати, що купити повторно. Дещо показую на сторінці в Інстаграмі, приходьте і туди. Минулого місяця закінчилося багато засобів для волосся та обличчя - це все зміна сезонного догляду. Далі всі подробиці. 

Як завжди, про засоби, на які були огляди повторюватися не стану, якщо моя думка не змінилася, просто дам посилання (назва продукту - це активне посилання на огляд), для зручності. Якщо про продукти раніше не розповідала – напишу кілька слів вражень.

пустышки,Ducray,XHC, Sachajuan,Xpel Marketing Ltd

Пара шампунів від Sachajuan - шампунь для пошкодженого волосся та шампунь для нормального та тонкого волосся. Сподобались обидва варіанта, хочу повторити, але цінник на них зараз просто космос. Використовувала влітку та восени, гарно очищуюсь та зволожуюсь тонке волосся, надаюсь об'єму. Критично не потребуюсь використовувати кондиціонер або маску, якщо нема часу - то дуже зручно. Вигідно купляла на Notino, очікую знижок... 

Xpel Marketing Ltd Sunshine Blond шампунь для світлого волосся - це вже друга туба, бо мені підходить не гірше ніж аналогічний від John Frieda, але ціна вдвічі нижче. Підходить для природньо світлого волосся, гарно промиває та не спутує. Об'єм та блиск волосся мене тішить. Обов'язково куплю ще.

Ducray Cheveux Delicats Шампунь захисний для частого застосування мені не дуже підійшов, бо було недостатньо відчуття чистоти та свіжості скальпа, але мужу навпаки, сподобався лагідним ставленням до шкіри голови та волосся. 

пустышки,Eucerin,Interapothek

Eucerin, крем для рук інтенсивне відновлення, купляла на iHerb. Дуже гарно живить шкіру, особливо підходить до холодної пори року. Має відновлюючи властивості. Обов'язково придбаю ще!

Interapothek освіжаючий гель для душу від цікавої для мене іспанської марки був за гарною знижкою та не розчарував. Приємний аромат свіжості особливо підходив мені влітку. 

пустышки, Banila Co, Tula,mixa,Sand & Sky

Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Pore Clarifying Бальзам для зняття макіяжу з екстрактом ацероли - це дуже відомий очищаючий бальзам який мені сподобався влітку. Гарна міні-форма як раз для мене, бо не дуже часто користуюсь подібними засобами. Зараз відкрила варіант Banila Co з відновлюючими властивостями, який мені також підходить. 

Mixa двофазна рідина для зняття макіяжу з очей - черговий повтор. Зараз мені не до вподоби політика компанії L'Oreal, до якої входить цей бренд, тому повторювати поки не збираюсь.

Tula очищаючий засіб для вмивання обличчя у форматі гелю - бестселер бренду та мой перший продукт для знайомства. Сподобався! Як влітку так і зараз - дуже комфортне вмивання. До складу входять пребіотики, пробіотичні екстракти та куркума, яки роблять шкіру очищеною, освітленою та збалансованою. Хочу ще та продовжу знайомство з брендом.

Sand & Sky Australian Pink Clay Deep Pore Cleanser гель для очищення шкіри та зняття макіяжу мені не дуже сподобався. Якась дивна желейка у якій плавають шматочки недорозчиненої глини... Можливо, якщо б я користувалась повнорозмірним продуктом, мала б змогу відчути усі його переваги, але з мініатюри майже нічого не відчула, окрім відсутності сухості шкіри, і тому дяк.

пустышки,Freck Beauty,La Rоche-Posay,payot, KNOURS

Freck Beauty Rich Bitch Cactus + Vitamin C Moisturizer легкий, але насичений ультразволожуючий крем з вітаміном С і екстрактом кактуса для комфорту пересушеної чутливої шкіри цілий рік. Такий крем, від якого отримуєшь усе, та без негатива. Гарні відчуття та вигляд шкіри - клас! Дуже подобався мені! Отримала в однієї з "коробок" ipsy, хочу ще.

KNOURS. One Perfect Youth Cream багатофункціональний зволожуючий крем для обличчя: освітлює, зволожує, зміцнює, тобто виконує потрійну функцію завдяки потужній суміші ніацинаміду, аденозину та рослинних олій. Дуже ніжний та комфортний крім, який підійшов моєї чутливої віковій шкірі. Це трохи дивно, бо корейські засоби часто ніякі для мене. 

Payot Blue Techni Liss нічний бальзам хроноактивний - за описом цікавий. Мав вирівнювати рельеф шкіри, активізувати регенерацію, зволожувати та підтримувати пружність. За фактом - в'язкий гель який важко розподіляється по шкірі, лягає грудками, плівкою та відчувається на шкірі. Як то наловчилась наносити на декольте, та радію що він скінчився. 

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 заспокійливий відновлювальний бальзам для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих. Завжди маю у рутині щось таке, бо хто знає, коли чутливої шкірі знадобиться.

пустышки,Clarins,AVA Laboratorium,

Clarins Face care Живильна емульсія для обличчя з олією блакитної орхідеї - була дуже гарної! Відкрила її ще в минулому сезоні, а зараз тільки довикористала залишки. Мені зазвичай підходять засоби бренду, як і ця гарна емульсія. Вона комфортно живила та зволожувала шкіру, без негатива, окрім ціни)). 

AVA Laboratorium Sebum Solution сироватка з проф. серії бренду, для заспокоєння, зволоження, регуляції секреції шкірного сала, терапії проти вугрів та звуження пор. Придбала для чоловіка, та сама користалась декілька разів. Як багато засобів від Ава нам сподобалось! Нажаль, бренд офіційно більш не працює в Україні...

пустышки,First Aid Beauty,tony moly

First aid Beauty зволожуючий крем для очей з гіалуроновую кислотою - ще один з продуктів бренду, який я захотіла придбати у повному розмірі! Дуже гарно зволожує та насичує шкіру, ніяк не впливає на чутливу слизову. Гарний!

Tony Moly Plump-kin Retinol Eye Cream зволожувальний крем для шкіри навколо очей. "Насичений ферментами крем для повік Plump-kin подіє протягом ночі, щоб допомогти боротися зі зморшками, пошкодженнями від сонячних променів, запаленнями та збільшити тім’я під очима! Наш крем має легку, але потужну формулу, наповнену 10 000 ppm багатого на вітаміни та антиоксиданти екстракту гарбуза, який зніме набряки, зволожить і підтягне ніжну шкіру під очима." А за фактом - ні-фі-га. Ні хоча б маленького зволоження моєї нормальної/чутливої шкіри, зеро.

frudia

Frudia пробники кремів для обличчя. Сподобався з олією авокадо - восени комфортно поживний, інші представники гарно зволожували. Купити поки що не захотілось жодного.


Тканинні/неткані маски для обличчя - різноманітні та бюджетні. Всі доволі гарно зволожували, але поки що ставлю цей від догляду на стоп, бо взимку не дуже комфортно коли мокра холодна ганчірка на обличчі.

пустышки,L’Alga, L’Alga SEACURL

За порадою перукарки спробувала новий догляд для волосся L’Alga. Ця проф. марка з Нідерландів. Шампунь дуже рідкий, витрачається багато, але миє гарно. Маска добряче зволожує та не обтяжує волосся, придбаю її коли підіб'ю свої запаси, якщо це взагалі коли небудь станеться))) Більш за все мені сподобався лосьйон для укладання волосся  L’Alga SEACURL (на фото немає, бо тільки придбала повнорозмір), з ним я дуже економлю час та маю гарну зачіску без використання фена. Коли-небудь розповім подробиці.

Davines,Nexxus, Keraphix,

Davines OI Body Wash - цей гель для душу має такий приємний аромат кедру та ще якісь ноти гарної чоловічої парфумерії, що я захотіла про нього розповість! 

Nexxus, Keraphix, відновлювальна маска для пошкодженого волосся з iHerb. Це дуже класна маска - зволожувала та живила моє тонке волосся без обтяжування. Придбаю ще. 


Ці маски для ніг купляю та використовую регулярно. Бюджетні та робочі! Дозволяють підтримувати шкіру ніг в гарному стані між процедурами професійного педикюру. Зволожують та живлять інтенсивніше, ніж крем для ніг, то я більш нічого не вимагаю.

пустышки,Avon,Maybelline,

Maybelline New York Lash Sensational Sky High водостійка туш для вії мені сподобалась, то вже придбала наступну. Має силіконовий пензлик, гарно профарбовує вії, не відбивається на повіках навіть у вологу погоду. Чутливі очі не реагують. Бюджетна знахідка! 

Avon Power Stay олівці-тіні для повік у відтінках Everyday Beige та Stylish Brown. Звикла до них бо роблю мейк за пару хвилин. Легко та дуже комфортно наносяться, розтушовуються легко, не розтягують шкіру, тримаються добре увесь день. Вже придбала таки ж самі.

А у вас багато продуктів закінчилося минулого місяця? Чи є збіги з моїми банками та думкою? Всім краси та порядку, друзі! Тримаймось!

P.S. якщо у вас не відкривається форма коментарів, "дякую" Дискусу, приберіть в адресному рядку s з https і натисніть Enter.

Комментариев нет:

Отправить комментарий