среда, 21 декабря 2022 г.

iHerb Shopping December 2022

Друзі, привіт! Продовжую писати в блозі пості із активними посиланнями, котрі незручно розміщувати на інших платформах. Отже, до вашої уваги чергова порція моїх закупівель з iHerb, остання в цьому році. Насправді показую два замовлення, фото перемішаю, просто так.

Усі корисні посилання, акційні товари та знижки інтернет-магазину iHerb традиційно зібрані наприкінці огляду. 

Придбала чергову порцію вітамінів, та і про смаколики не забула. Ця закупівля на дві родини - нам з чоловіком та батькам. Любимо ми великі пакунки, бо вигідно! Дуже багато товарів, то повторні придбання, постійність то наше все, але е і новинки. Дивиться!

iHerb,БАД, Cantu, Pyunkang Yul,покупки,

Про БАДи зазвичай ніяких подробиць, тільки посилання. Ці штуки кожен вибирає собі сам, не забуваючи порадитися з лікарем.

California Gold Nutrition, омега-3, риб’ячий жир преміальної якості, 240 капсул із риб’ячого желатину. Розмір капсул нормальний, аромату та післясмаку немає.

California Gold Nutrition, SPORT, ізолят сироваткового протеїну, 454 г. Повтор.

В мене вічний брак білка в раціоні. Компенсую я можу.  Тут гарний склад, об`єм та ціна. Смак нейтральний, розчиняється порошок без утворювання грудочок, мені подобається із соком або топленим молоком.

California Gold Nutrition, Superfoods, сухі кокосові вершки з колагеном, без підсолоджувачів, 288 г. Повтор. 

Цей варіант коллагену я купляла також в форматі стиків, сподобався. У великому пакуванні нечасто з'являєтеся на сайті тому зазвичай купляю одразу дві бани. Як додаток до кави - добре розчиняється, мае легкій присмак кокосу з ванилью, не солодкий, приємний. Якщо варити каву в кавомашині і додати ці вершки в сухе горнятко, буде ніжна пінка, як капучино.

Eden Foods, органічне гарбузове насіння, сухого смаження, 113 г. Насіння зі спеціями та без них - на усі смаки. Якщо би були пакунки по 1 кг - я би також купила 4 пачки (одна вже не дочекалась до фотосесії)! Дуже-дуже любимо. Дякую тому з коллег, хто колись купив, та розказав про них. Не пам'ятаю, хто то був, але засилаю вам велику дяку ментально! 

iHerb,БАД, Cantu, Pyunkang Yul,покупки,

Pyunkang Yul, крем для інтенсивного відновлення, 50 мл. Придбала після декількох хвалебних відгуків коллег. Перши враження - гарне цікаве пакування - скляна баночка та така собі крафтова паперова етикетка. Обіцяно зволоження та утримання вологі, живлення шкіри. Зараз на ланці запасних, чекає, зовсім скоро відкоркую. 

iHerb,покупки,

Scunci, Clutch Jaw Clips, 2 шт. пара універсальних крабиків для волосся. Для мене виявилися трохи великі. Поки не вирішила - користуватися чи ні. Потрібно кому? 100 грн ;)

iHerb, Cantu, покупки,

Cantu, незмивний крем-кондиціонер для відновлення волосся, масло ши, 57 г. Забезпечує інтенсивне зволоження, роблячи волосся м’яким і слухняним

Цей кондиціонер інтенсивної дії виготовлено з додаванням чистого масла ши та натуральних олій. Він запобігає ламкості волосся й усуває її, відновлює посічені кінчики, робить волосся більш слухняним і блискучим при кожному нанесенні. За умови щоденного використання незмивного крему-кондиціонера волосся стає сильнішим і здоровішим. Чудово підходить для ослабленого, пошкодженого, фарбованого волосся, а також волосся після хімічної завивки.

Це товар з розділу Пробних товарів. Дія його на моє тонке волосся якщо і є, то мінімальна. Аромат з нотками кокосу, затримується на волоссі десь 5 хвилин - якщо любите - придивиться. Головне, шо не обтяжує і те добре. Зараз найбільш популярні незмивні засоби, бо не до довготривалого миття волосся... отже юзаю постійно. 

iHerb,БАД, покупки,

У другому замовленні багато банок:

21st Century, вітамін C, 250 мг. Обрала це не дуже високе дозування, бо є алергіком.

NOW Foods, вітамін B2, 100 мг. Час від часу купляю для всієї родини. 

NOW Foods, калій плюс йод, придбала для себе та ще не спробувала.

Life Extension, кераміди для відновлення шкіри. Час від часу повторюю, підтримка чутливої шкіри взимку та навесні.

HealthyBiom, Weight Management and Energy Prebiotic + Probiotic, 12 Billion CFUs, 60 капсул. Пре- та -пробиотики - то мое спасіння восени та взимку, коли все загостюється. З цім комплексом відчуваю комфорт ЖКТ.

NOW Foods, пробіотик для підтримки дихальної системи. Сподіваюсь не знадобляться, але на випадок застуди. 

NOW Foods, цитрат магнію, корисна штука, тож приймаємо періодами. 

iHerb,БАД, покупки,

Schiff, Move Free, Joint Health. Для здоров’я моїх суглобів - дуже і дуже подобається. Відчула єфект вже через 2 тижні прийому. Сподіваюсь - подальше буде тільки краще. 

iHerb,БАД, покупки,

Коли не знаєш який зелений чай обрати, а обидва чаю, що постійно купуються, зі знижками, купую обидва!

Frontier Co-Op, Organic China Green Tea. Гарне велике листя, що засушене я треба, нічого зайвого, тільки чайні листи. Для батьків.

iHerb,БАД, покупки,

Starwest Botanicals, Organic Gunpowder Green Tea, 453.6 г. Чистий зелений чай якій дуже люблять наши батьки. Нічого зайвого, ніякого пилу та гілочок. Тільки чайне листя. Постійна покупка.

iHerb,БАД, покупки,

Zint, чисті пептиди колагену від тварин трав’яного відгодовування, без смакових добавок. Тут 4 порції та це був товар із розділу Пробні товари. Трапляється так що в том розділі мало чого потрібно, а от коллаген николи не буде зайвим. Ще не куштувала. 


Актуальні знижки:

💥Якщо пост вам корисний, додайте у кошику на iHerb мій реферальний код при оформленні замовлення: AXF2816. Він дасть вам знижку 5% і всі покупки будуть ще приємнішими!

💥 До Нового року, тобто увесь грудень, на сайті знижки -22% на самі різні категорії товарів! Слідкуйте! Зараз -22% на бакалею за кодом GROSERY22 та -22% на засоби по догляду за ротовою порожниною за посиланням

💥 У розділі Суперціна дуже приємні ціни, знижки до -70%.

💥У розділі Пробних товарів, можна купити тільки 1 найменування, але за дуже вигідною ціною.

💥 Новинки магазину представлені у цьому розділі. Ціни просто клас!

💥 Кращі пропозиції за категоріями на сайті прямо зараз тут.

💥 Знижка 10% на замовлення від $60 VALUE60

💥 Введіть усі доступні коди по черзі, iHerb сам порахує найвигідніше комбо!

💥 Безкоштовна доставка в Україну в разі замовлення на суму від $55

Що із моїх покупок пробували? А що найбільше зацікавило? Дякую за увагу! Приємного шопінгу! Дуже дякую, що витримали цей величезний пост моєї не ідеальною українською. Набираю досвід. Тримаймося! Слава ЗСУ!

P.S. якщо у вас не відкривається форма коментарів, "дякую" Дискусу, приберіть в адресному рядку s з https і натисніть Enter.


Комментариев нет:

Отправить комментарий